Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Δελτίο Τύπου της ΔΔΒ Εκπαίδευσης Τρικάλων

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ.

 

Οδηγίες για την αντιμετώπιση της οικογενειακής βίας

Οδηγίες για την προστασία από τη Σεξ. κακοποίηση ανηλίκων

Οδηγίες για την προστασία από Σεξ. κακοποίηση

Οδηγίες για προστασία στο Διαδίκτυο

Αγιασμός στο Γυμνάσιο Μεγάλων Καλυβίων (Σχολικό έτος 2020-2021)

 

Αγιασμός στο Γυμνάσιο Μεγάλων Καλυβίων

 

Ο Αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Γυμνάσιο Μεγάλων Καλυβίων θα γίνει την

Δευτέρα 14/09/2020,     ώρα 11.00 π.μ.

Οι μαθητές να έχουν μαζί τους την σχολική τσάντα για να παραλάβουν τα βιβλία.

 

 

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 

 

ΘΩΜΑΣ Λ. ΡΟΚΚΑΣ

ΠΕ86 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ

 

    Σας ανακοινώνουμε ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 3630/Β/31-8-2020 η Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 53452, στην οποία ορίζεται ότι : "Από την έναρξη του σχολικού και εκπαιδευτικού έτους 2020-2021, οι εκπαιδευτικοί και οι εκπαιδευτές, οι μαθητές, καταρτιζόμενοι, εκπαιδευόμενοι, μαθητευόμενοι, το κάθε είδους προσωπικό, καθώς και οι επισκέπτες σε όλες τις δομές, δημόσιες και ιδιωτικές, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, παροχής εκπαίδευσης, κατάρτισης και μαθητείας υποχρεούνται να φέρουν προστατευτική μη ιατρική μάσκα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους των ως άνω δομών".

    Στα πλαίσιο της λήψης μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα μας η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προχωρά στην αλλαγή του τρόπου επικοινωνίας και συναλλαγής της με τους πολίτες με γνώμονα την προστασία εκατέρωθεν,  πολιτών και εργαζομένων στις υπηρεσίες μας. Ως εκ τούτου αποφασίστηκε η προσέλευση, με αυτοπρόσωπη παρουσία, του κοινού να περιοριστεί στις απολύτως απαραίτητες περιπτώσεις. Κατά τα άλλα η επικοινωνία θα γίνεται ως εξής:

1. Οι συναλλασσόμενοι δύνανται να διατυπώνουν τα αιτήματά τους τηλεφωνικά ή μέσω email. Στη δεύτερη περίπτωση απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο συναλλασσόμενος να αναφέρει τα στοιχεία επικοινωνίας του (email και τηλέφωνο).

2. Όλα τα έγγραφα που ζητούν οι ενδιαφερόμενοι θα τους αποστέλλονται μέσω email και θα πρέπει να έχουν τα στοιχεία επικοινωνίας τού αρμόδιου υπαλλήλου.

3. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτό ο ενδιαφερόμενος να εξυπηρετηθεί εξ αποστάσεως, αλλά πρέπει να επισκεφθεί την υπηρεσία αυτό θα γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού. Το αίτημα για ραντεβού διατυπώνεται μόνο μέσω email ή τηλεφώνου.

Ενημερωτικη? Ανακοίνωση για Γονείς (Σημαντικό !)

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση Ενημερωτικό σημείωμα

Ενημέρωση σχετικά με την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο

Βήματα για να συνδεθείτε στο Eclass

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ WEBEX

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ_ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ_ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ_ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ_ΓΙΑ_ΜΑΘΗΤΕΣ_ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ_ΛΥΚΕΙΟΥ_ΑΠΟ_ΤΟ_ΚΕΣΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από το γραφείο επαγγελματικού προσανατολισμού του ΚΕΣΥ Τρικάλων, ανακοινώνεται ότι από 16/03/2020 και μέχρι νεωτέρας δεν θα γίνονται δεκτοί μαθητές και γονείς  για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, κατά τα αναφερόμενα στην από 10/03/2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του COVID-19 και σύμφωνα με το ΦΕΚ 783/Β/10-3-2020.

Προς διευκόλυνση των μαθητών της Γ΄Λυκείου για απορίες και προβληματισμούς σχετικά με τις πανελλαδικές εξετάσεις, διοργανώνει ενημερώσεις μέσω τηλεδιάσκεψης, χρησιμοποιώντας τοπρόγραμμαCiscowebexmeeting, (σύγχρονη εκπαίδευση) εναρμονισμένοι με τις συστάσεις του ΥΠΑΙΘ.  Οι ενημερώσεις γίνονται σε ομάδες μαθητών ανά επιστημονικό πεδίο. Η URL διεύθυνση για να συνδεθούν οι μαθητές στην εικονική αίθουσα είναι: https://meetingsemea2.webex.com/meet/iakovakiev

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού υποβάλλοντας αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι μαθητές Γ? Γυμνασίου και Α? Λυκείου μπορούν να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά, τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού (ανάδειξης ικανοτήτων και δεξιοτήτων) το οποίο είναι διαθέσιμο στην Αγγλική γλώσσα και στον σύνδεσμο:

http://sep4u.gr/14193/test-epangelmatikou-prosanatolismou/

Τα αποτελέσματα του τεστ δίνονται αυτόματα. Αν οι συμμετέχοντες, έχουν απορίες ή χρειάζονται διευκρινήσεις, μπορούν κατά ομάδες, να πάρουν μέρος στην σύγχρονη εξ? αποστάσεως εκπαίδευση, επικοινωνώντας μαζί μου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η υπεύθυνη του γραφείου επαγγελματικού προσανατολισμού, ΚΕΣΥ Τρικάλων

Ευαγγελία Ιακωβάκη

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

C kalv22

Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

C kalv11

C kalv12

school3

Τεχνικός υπεύθυνος Κατασκευής-Διαχείρισης Ιστοσελίδας

Τσιαπάλας Στέφανος ΠΕ12.10-ΠΕ04.1